ПРОДУКТИ НА ШАНСА

Share |


За силата и магията на талисманите и амулетите е писано много, а и предполагам, всеки от вас е чувал различни истории за възможността чрез тях да носителят им да се предпази от вредни енергии, фатални събития и да създаде предпоставки за благоприятно стечение на обстоятелствата в своя полза, подпомагайки осъществяването на мечтите си или отстраняването на различни проблеми. Стане ли въпрос за стимулаторите на шанса и окултните атрибути, способстващи за избягването на смърт, усложнения, загуби, винаги в съзнанието ми изплува един интересен случай с популярен френски езотерик, живял преди няколко века.

          

Той си изработил и осветил чрез ритуали амулет с аметист и не го свалял от себе си. Не веднъж магът изумявал своите съмишленици и съвременници, защото дали в желанието си да изпробва мощта на вълшебния предмет, или просто забравяйки за опасностите на улицата, в разгара на яростни битки между революционно настроени групи и защитниците на съществуващото по това време статукво, се движел буквално в окото на бурята, докато около него свистели постоянно куршуми. Куриозното било, че нито един от тях не го стигнал, дори не докоснал пелерината му!Мегазвездите от нашето съвремие като Шер, Доли Партън, Тина Търнър, Мадона, Деми Мур, Голди Хоун, Гуинет Полтроу и още стотици, също са открили отдавна ролята на езотеричното познание за даване тласък на кариерата, осигуряване на печеливши ангажименти и договори, засилване на личния чар за противоположния пол. Повечето от тях разполагат със свои съветници и гуру, консултиращи ги в каква цветова гама да поръчват костюмите за концертите и светските си изяви, как да обзаведат дома си, къде и кога да си закупят имения, какви бижута да си сложат и т.н. Мадона, Деми Мур и Гуинет Полтроу например, са направо пристрастени към еврейското учение кабала и не предприемат нищо, без да медитират и да си направят съответните изчисления. Шер плаща милиони долари ежегодно на персоналната си нумероложка, за да работи само за нея и да й дава насоки по всички въпроси, касаещи турнетата, звукозаписната й дейност, филмовите й участия, любовния й живот. Със сигурност напътствията й са били ценни, защото певицата е създала свой стил, който макар и скандален, е отражение на нейната същност. Той не само й е спечелил овации и непрекъснати коментари, поддържащи медийния интерес към красавицата, но и се е превърнал в модел за подражание от немалко нейни колежки и фенки, а младите мъже, явяващи се романтични завоевания на певицата с алтов глас, са цяла колекция…Какви продукти на шанса и съвети можете да получите вие?

Трябва да знаете, че те са строго индивидуални и се определят за всеки човек съобразно конкретните му дадености и жизнени стремежи. Освен тематичните консултации по даден проблем или желание да постигнете търсен ефект в някаква сфера на живота ви, бихте могли да си поръчате разработването на цялостна концепция за цветовата гама, подходящите материи в облеклото, стила поведение за съответни периоди, допринасяща за успеха ви, а също специално проектирани и създадени за вас

  • предмети за интериора в дома и офиса
  • предмети за ежедневно носене,
  • пана и картини (вкл. със символи и знаци, способстващи за материално благополучие и възходяща кариера, повече клиенти в бизнеса, щастие в интимен план и хармония с партньора, оптимизиране на здравето, креативност и оригинални идеи, разбирателство с близките и др.
  • бижута
  • аксесоари
  • чанти
  • шалове и др.
Ако смятате, че не ви върви достатъчно в работата и не сте достатъчно оценени, не се чувствате харесвани, не сте открили своята половинка и сте неудовлетворени в любовта, или между вас и партньора е настъпил разрив, липсват ви тонус и самоувереност, не сте реализирали амбициите си в бизнеса, или просто искате да увеличите мащабите на дейността си, да достигнете нови върхове в своето развитие и да сте още по-желани, силни и енергични, семейството ви да се радва на материална стабилност, просперитет и разбирателство, при нас ще откриете начини и пътища за реализацията на целите си.