МОДА С МАРКАТА "ЛАРЕНА"

Share |

Добре дошли в света на астромодата с марка "ЛАРЕНА". Нарекох условно продуктите с това название, защото голяма част от тях ще се изработват на основата на индивидуалните рождени данни на клиентите и ще съдържат акценти, съобразени с удачната за тях цветова гама, десени, материи и модели с оглед привличането на благоприятни влияния от съдбата и увеличаването на възможностите за успех в социален, професионален и емоционален план.

Тези от вас, които ще предпочетат да заложат на дрехи, бижута и аксесоари, необвързани с личните им дадености от езотерична гледна точка, но включващи универсални знаци и атрибути на късмета, също няма да останат разочаровани. Те ще могат да си закупят по свой вкус това, което им допада и отговаря на предпочитанията и настроението им, а ако желаят – ще получат консултация и помощ в избора си от мен или от друг специалист, за да активират чрез тоалета или допълнението към него сферите от живота си, в които смятат, че не са постигнали стремежите и амбициите си.  

   

От векове посветените са установили, че цветовите нюанси, /всеки от които притежава определена дължина на вълната и ни влияе на подсъзнателно ниво/ и геометричните форми имат връзка със самочувствието, с начина ни на възприемане от околните и жизнените ни перспективи. Те дори могат да въздействат върху телесното тегло, да засилват интуицията и креативността, да подпомагат разгръщането на творческия ни потенциал, давайки своето отражение и върху общуването ни с другите и т.н. Психолозите в своите изследвания потвърждават тези теории.

   За илюстрация ще споделя с вас случаи от своя личен опит. По време на студентските си години имах една ефектна рокля в наситенозелен цвят с дискретни малки цветя в пурпурни тонове. По-късно, когато започнах да се занимавам с езотерика, си обясних защо винаги, когато съм била облечена с нея, отивайки на изпити, съм изтегляла най-желаните и харесвани от мен въпроси и съм се представяла блестящо. Едва ли сполучливият изход от тях се е дължал само и единствено на цветовете на шанса ми, закодирани в моето име и рождената ми дата и проектирани върху нея, но със сигурност и те са допринесли много, защото статистиката със сходни и аналогични факти, събрана от мен е доста дълга и се явява в потвърждение на откритията на редица известни окултисти в тази насока.

   


Моя позната – художничка, сред чиито материи на късмета беше кожата според моите изчисления и препоръки към нея, сподели, че творбите й се продават наистина по-добре и се радва на повече обожатели сред противоположния пол, когато стилът й в облеклото е с акцент върху дрехи, изработени от този материал. Един неин кожен панталон в цвят "бордо" спомогна за привличането на шансове и много успехи по време на делови и романтични срещи и се превърна в любима дреха за тази дама. Тя често го носеше в дните или вечерите, свързани със събития от професионално естество или при светски ангажименти.

 moda01  moda02   moda03


Безспорно, най-силен съюзник по пътя към сполуката могат да ви бъдат създадените персонално за вас с личните ви параметри вещи с ролята на стимулатор и персонален талисман, вкл. тоалети, бижута, чанти и аксесоари и в това е смисълът на модата с марка "ЛАРЕНА".

Специално място с моя екип сме отделили на одеждите за дами с по-големи размери и обиколки. Към тях все още са в дълг повечето от дизайнерите и модните къщи, обвързани предимно с елегантните жени. Ние ще им предложим стилни и съобразени с актуалната модна линия дрехи.

 ВИЖ КАТАЛОГ "МОДА С МАРКАТА ЛАРЕНА"